Image

Tű nélküli mezoterápiás

Kezelések

PA készülék az elektroporáció és az elektro-ozmózis technikáját alkalmazza injekciók nélkül. Ezek könnyedén megnyitják az akvaporin csatornákat, melyek szállítják a bőrnek szükséges tápanyagokat és hatóanyagokat, egyszóval kezelik a bőrproblémák minden típusát. Segítenek abban, hogy a tápanyagok, hatóanyagok gyorsan és hatékonyan elnyelődjenek, segítik a bőr anyagcseréjét és rugalmasan tartják a bőrt.
Milyen bőrproblémákra alkalmazható: arcfiatalítás, gyulladáscsökkentés, kötőszöveti gyengeségek kezelése (petyhüdt bőr, stria), érfalerősítés, pigmentfolt problémák, mélyrétegi hidratálás
A kezelés már egy alakalom után is látható eredményt nyújt, viszont kúraszerűen alkalmazva érhető el a legjobb hatásfok.

O2 Lift kezelés

Kíméletes hámlasztó kezelés, mely méregtelenít, feltölti, revitalizálja, energetizálja a bőrt. Maximalizálja a sejtekhez eljutható oxigén mennyiségét, ezáltal pedig azonnali ragyogást biztosít.
Mikor javasolt az O2 (Oxigén) Lift kezelés?
Fakó, sápadt bőrszínre, problémás, aknés bőrre, öregedési folyamatok lassítására, eltömődött pórusok esetén, bőrhibák, egyenetlen bőr korrekciójára, üde bőr visszaállítására, kialvatlanság nyomainak eltüntetésére, azonnali friss, ragyogó bőr érdekében
Minden bőrtípusra ajánlott. Minden olyan esemény előtt, ahol ki szeretne ragyogni a tömegből.
Image

Skeyndor speciális

Kezelések

Skeyndor, tudományos eredményéken alapuló bőrápolás. Élen jár a magas minőségű, professzionális kozmetikumok között, nemzetközileg elismert a kutatás és fejlesztés területén.
Ez a spanyol márkanév, mára világszerte elismertté vált, és a cég tapasztalatai révén a bőrfiatalító arc- és testkezelések szakértője lett! Filozófiánk, hogy manuális kezelésekkel, illetve a kozmetikai készülékek segítségével a lehető legjobb bőrfiatalító eredményeket érjük el.
Több mint 20 féle termékcsaládunkkal a professzionális esztétikai kezelések valamennyi válfajára megoldást kínál, ezért mára a Skeyndor a bőrfiatalítás terén a kutatás-fejlesztésben élen járó, egyik legjelentősebb céggé nőtte ki magát. A különböző bőrproblémákra pl. rosacea, pigmentfoltok, acne is megoldást kínál. De megjelentek az igen magas minőségű dekorkozmetikumok is a palettán.
A lakossági termékek  otthoni használatával pedig a tökéletes bőrápolás érhető el!

Power Shape2 Anti aging arclifting és arcfiatalítás

Integrált arcfiatalító rendszer, amely a multipoláris rádiófrekvenciát, a thermális bipoláris RF-et, a vákuumot és a soft-lasert kombinálja a kiváló kezelési eredmények érdekében.
Image
Image
Image
Image
Image
Image