Beauty Piercing Studio

Kedves Vendégeink!
Szalonunkban több mint két éve végzünk már test és kozmetikai kezeléseket, melyeket rehabilitációs szolgáltatásokkal is kiegészítettünk.  
 
Vendégeink nem csak külső megújulásra vágynak, gyakran fordulnak hozzánk különböző testi-lelki panaszokkal. Érrendszeri, mozgásszervi illetve nőgyógyászati rehabilitáció területén eddig is tudtunk segítséget nyújtani, azonban akadtak olyan területek, amiben sajnos nem. Szalonunk működési elvének fő alappillére a maximalizmus, így teret biztosítottunk egy további szolgáltatásnak ami számos problémátokra adhat megoldást.
 
Szalonunk része lesz a Beauty Piercing Studio, ahol épp úgy mint nálunk a legfontosabb alappillérek a precizitás és a csúcsminőség!  Mit is takar a név és szolgáltatás? A név a természetes gyógyításra és az akkupunktúrás pontokon való szúrás jótékony hatásaira utal.
 
Miért bennünk bízz?
Ahol szakképzett piercerek helyeznek be fájdalommentesen fülpiercinget, ott vélhetően nincs meg a megfelelő elméleti akupunktúrás háttér, ami a helyes fülakupunktúrás lokalizációt biztosítaná. Ahol közérzetjavító piercinget kaphatsz, ott vélhetően a szakszerű piercer háttér hiányzik, így a beavatkozás még fájdalmas is lehet. Mi mindkét szakképesítéssel rendelkezünk!

Akkupunktúrás piercerünk Kovács Noémi a következő kvalitásokkal rendelkezik:
Miért tud nektek mindig szakszerű segítséget nyújtani?
-Noémi piercing és akupunktúrás pontokon való piercing elhelyezést tanult.
-Továbbá utókezelést és kompetenciahatárokat
-Shenmen és migrénpiercing szúráshoz sajátított el ismereteket
-hagyományos keleti gyógyászat filozófiai alapismereteket
-fül mikroterületeinek működését
-meridiándiagnosztika alapjaitSMT diagnosztika alapjait
 
Hogyan dolgozunk?
- Szakképzetten
- precízen, gyorsan
- Akupunktúrás szempontból, a megfelelő helyre
 
Az ékszereink és a stílus amit képviselünk magában hordozza a legdivatosabb ékszerek viselésének trendi érzését, a tradicionális testékszerek jótékony hatásaival és  a keleti filozófia eszköztárával. A hagyományos keleti orvoslás által is használt pontokat figyelembe véve helyezzük a divatos testékszereket a fül megfelelő pontjaira, ezzel enyhítve számos közérzetre negatívan ható problémát.
 
Miben segíthet a SHENMEN PIERCING?
- lelki eredetű problémák
- szorongás, depresszió
- pánikbetegség
- álmatlanság
- vérnyomásproblémák
- fülzúgás
- izületi fájdalmak
- cukorbetegség
- allergia
- fogyás
- függőség leküzdése.
 
A MIGRÉN piercing segíthet megszüntetni:
- bármely eredetű fejfájást
Image
Image