Ultratone Futura Ultra Pro

Az Ultratone Futura Ultra Pro az Ultratone legnagyobb tudású, legfejlettebb készüléke. 50 év tudományos orvosi kutatás és fejlesztés minden tudása és tapasztalata alakította a jelenlegi formájára ezt a biocomputert. A biocomputer elnevezés azt jelenti, hogy az Ultratone berendezések kizárólag olyan hullámformákkal dolgoznak, amelyek az emberi agy funkcionális agyi bioelektromos-jeleinek hű másai. Az Ultratone készülékek  szabadalmaztatott elektromos impulzusokkal segítik a sejtek fiatalítását, a programozott zsírbontást és cellulit csökkentést, a salaktalanítást, a kollagén szintézist, az izomzat fejlesztését, rehabilitációt stb. A készülék 250.000-nél több előre programozott kezelési terv közül automatikusan választja ki az adott vendég jellemzői alapján a számára legoptimálisabb programot. Ez a csúcskategóriás készülék automatikusan megvalósítja a tökéletes testreszabást!
 
A berendezés szabadalmaztatott jelformákkal dolgozik. Több tíz éve neurológus kutatók ezrei dolgoznak az emberi agy vezérlőjeleinek megfejtésén. A trofikus kód a test ábécéje, a központi idegrendszer bioelektromos kommunikációs kódjait jelenti a szervezet rendszereivel. E jelekkel közvetlen hatást gyakorolhatunk a sejtek genetikai szintű fiatalítására, a zsírok lebontásának hatékonyabbá tételére, a méreganyagok kiürítésének elősegítésére, a bőr feszességéért felelős kollagén- és elasztinstruktúrák ápolására, az izomzat erőnövelő rendszerének sejtszintű fejlesztésére, az immunrendszer és az ellenálló képesség fokozására.
Ez már a harmadik évezred biostimulációs technológiája.

A berendezés szoftvere mindkét nemhez három alapvető testalkatot határoz meg, figyelembe veszi az egyéni sajátosságokat (életkor, súly, magasság, fizikai aktivitás, méretek stb.) és pontosan követi, hogy a kezelési kúrán belül a vendég milyen fázisban van és milyen eredményeket ért el korábban.

Az Ultratone Futura Pro számtalan, több ezer egyedi program futtatására képes attól függően, hogy a vendég milyen testi adottságokkal bír, milyen célt szeretne elérni és éppen hol tart a kúrában. A szabadalmaztatott jelformák szinte végtelen kombinációja olyan finomra hangolt kezeléseket tesz lehetővé, amilyenekre jóformán még egy szakember sem képes.

Az Ultratone Futura Pro egyedi szoftvere automatikusan kidolgozza a kezelési mechanizmusokat az adott ügyfélparaméterekhez, a kezelési célkitűzésekhez és a kúra aktuális helyzetéhez igazodva. Több ezer intelligens kezelési paraméter lehetőségeiből választja ki a tökéletesen optimalizált megoldást.
Image
Image
Image
Image